CORRIEKAPPETEIN

Sinds 1978 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. De eerste jaren heb ik gewerkt in het Rode Kruis ziekenhuis in Den Haag en daarna ben ik tot op heden werkzaam in Zuid-Beijerland.
In de loop der jaren hebben er grote veranderingen plaatsgevonden binnen de fysiotherapie. Dit bracht met zich mee dat ik regelmatig bijscholingen heb gevolgd. De meest recente scholingen hebben te maken met de training en begeleiding van mensen met een chronische ziekte (aangesloten bij ParkinsonNet en Onconet).

Ik vind het leuk om mensen te stimuleren het beste uit zichzelf te halen en zo de kwaliteit van hun leven te vergroten. Dat wil zeggen: eigen motivatie ontwikkelen voor het hanteren van een actieve, gezonde leefstijl en tegelijk ervaren dat men fysiek tot meer in staat is dan voorheen gedacht! Dit ondanks de beperkingen die de chronische ziekte met zich meebrengen.
Behalve werkzaam zijn als fysiotherapeut ben ik getrouwd, moeder van drie volwassen kinderen en inmiddels oma van vijf kleinkinderen. Vervelen zal ik me dus niet snel.
In mijn overige vrije tijd wandel/fiets ik veel en lees graag boeken die mijn inzicht vergroten in het doen en laten van de mens.
Indien u contact met mij wilt opnemen, ben ik bereikbaar via corrie.kappetein@fysiofitt.nl.

Ik werk dinsdag en donderdag.


http://www.fysiofitt.nl/wp-content/uploads/2015/11/medewerker1.jpg

GRAVIN SABINASTRAAT 34-G
3284 AP ZUID-BEIJERLAND - 0186 662531

Copyright FysioFitt 2016

Realisatie: Sixfish Media