TAMARAVISSCHER

Sinds 2014 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Voordat ik aan de opleiding fysiotherapie begon heb ik een sportopleiding gedaan en afgerond. Daar heb ik geleerd hoe ik sportlessen functioneel kan invullen.
Naast mijn opleiding fysiotherapie heb ik bij het Sint Franciscus Gasthuis op de afdeling Cardiologie gewerkt. Daar gaf ik sport- en spellessen aan mensen na een hartoperatie.

Mijn afstudeerstage heb ik in Rijndam Revalidatiecentrum gedaan. Daar heb ik me voornamelijk gericht op mensen met een CVA, Dwarslaesie, MS en mensen na een operatie van een ITB-pomp.

In september 2015 ben ik gestart met de masteropleiding kinderfysiotherapie. Ik vind het leuk om met kinderen te werken en ze op een positieve manier te begeleiden. Ook is kinderfysiotherapie heel divers. Het ene moment zie je zuigelingen en het andere moment pubers. En dat maakt het zo leuk.
Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik actief in de turnsport. Ik geeft twee keer per week les aan de selectiemeiden van Sportvereniging Turnlust in Goudswaard. Ook ben ik zelf actief met turnen en probeer dit nog steeds op wedstrijdniveau vol te houden.
Indien u contact met mij wilt opnemen, ben ik bereikbaar via tamara.visscher@fysiofitt.nl.

Ik werk maandag, woensdag en vrijdag. Maak direct een afspraak bij Tamara!


https://www.fysiofitt.nl/wp-content/uploads/2015/11/medewerker3.jpg

GRAVIN SABINASTRAAT 34-G
3284 AP ZUID-BEIJERLAND - 0186 662531

Copyright © FysioFitt 2023