FYSIOTHERAPIE

Maak direct een afspraak voor Psychosomatische fysiotherapie!

De fysiotherapeut is de deskundige van ons dagelijks bewegen. Het menselijk lichaam is een goed georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten, waar we dagelijks op moeten kunnen rekenen. Lopen, staan, springen en bukken zijn vaak volkomen vanzelfsprekende bewegingen. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is, beseft u pas als u ergens last van krijgt. Wij kunnen u hiermee helpen. U kunt bij ons terecht voor de behandeling van uw klachten, maar ook om (ergere) klachten te voorkomen.

FysioFitt zorgt voor fysiotherapie op maat. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en kunnen door het gebruik van diverse behandelmethodes direct inspelen op uiteenlopende klachten. Heeft u moeite met bewegen, sportblessures, klachten door overbelasting of lichamelijke problemen vanwege een ongeval of ziekte? Misschien heeft u pijnklachten door simpelweg een verkeerde beweging of omdat het lichaam een dagje ouder wordt? Onze fysiotherapeut is er voor iedereen, van jong tot oud. Ook kunnen wij u helpen met revalideren na een operatie of ongeval.

Fysiotherapie

Wat doen we precies?

Bij de eerste afspraak vormen we een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten. Dit doen we door u eerst vragen te stellen en te onderzoeken. Op basis daarvan kan uw fysiotherapeut samen met u een behandelplan opstellen. Dit is maatwerk. We werken veel met vaste richtlijnen als basis, maar uiteindelijk is elk mens weer anders. Samen met u zoeken we naar mogelijkheden van herstel.

Een fysiotherapeutische behandeling kan bestaan uit informeren, adviseren, oefenen en sturen van bewegingen, spierkrachttraining, coördinatieoefeningen, het voorzien in hulpmiddelen en/of massage. Stroomvormen worden door de moderne fysiotherapeut nog maar zelden toegepast.


Hoe komt u bij een fysiotherapeut terecht?

Indien u met uw klacht naar de huisarts gaat, kan de huisarts u doorverwijzen naar de fysiotherapeut. Ook een specialist kan u doorverwijzen. Tegenwoordig is het ook mogelijk om ons zonder verwijzing van een arts te bezoeken. Zie hiervoor ook het onderdeel contact op deze website.

Overige informatie

De behandeling kan geheel, gedeeltelijk of niet worden vergoed door uw ziektekostenverzekeraar. Dit kunt u nakijken in uw polis of navragen bij uw verzekeraar. In de meeste gevallen zit in de aanvullende verzekering van uw zorgverzekeraar een vorm van dekking voor behandelingen fysiotherapie.

Zie ook: www.fysiotherapie.nl  en de pagina “verzekering” op deze website.


https://www.fysiofitt.nl/wp-content/uploads/2016/08/hoofdfoto-1200x801.jpg

GRAVIN SABINASTRAAT 34-G
3284 AP ZUID-BEIJERLAND - 0186 662531

Copyright © FysioFitt 2023