KAAKFYSIOTHERAPIE

Maak direct een afspraak voor kaakfysiotherapie!

Kaakfysiotherapie

Heb je last van een niet goed bewegend kaakgewricht of een knappende kaak? Of heb je pijnklachten in het mondgebied, de oren, nek of hoofd? Klem of knars je met je tanden? We helpen je dan met kaakfysiotherapie.

Hoe werkt Kaakfysiotherapie

Kaakfysiotherapie is een behandelmethode die gericht is op bewustwording van juist mondgebruik en ontspanning. De behandelingen bestaan o.a. uit oefentherapie, massage en ontspanning.

De kaakfysiotherapeut

De kaakfysiotherapeut is een fysiotherapeut die zich gespecialiseerd heeft in het onderzoeken en behandelen van problemen rond de kaak. De kaakfysiotherapeut kan je helpen met de volgende klachten:

  • Pijnlijk, vermoeid gevoel in de kauwspieren.
  • Hoofd-, nek- en oorpijn.
  • Pijn in het gebied van het kaakgewricht.
  • Klikken en knappen bij kaakbewegingen.
  • Beperkingen in de mondopening of sluiting.
  • Slijten van tanden of zelfs een pijnlijk gebit.
  • Slingerende open-sluitbeweging.

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarom maken we graag een afspraak met je, zodat we van je kunnen horen wat je klachten zijn en we je kunnen onderzoeken. Daarna maken we samen een behandelplan en stemmen we met je af wat we van elkaar kunnen verwachten.

Binnen onze praktijk wordt kaakfysiotherapie verzorgd door Martijn Bakker¬†Wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met de praktijk (0186-662531) of een e-mail sturen naar info@fysiofitt.nl. Voor het maken van een afspraak, klikt u op de ‘maak een afspraak button’ boven aan de pagina.


https://www.fysiofitt.nl/wp-content/uploads/2016/08/DSC_4574-2.jpg

GRAVIN SABINASTRAAT 34-G
3284 AP ZUID-BEIJERLAND - 0186 662531

Copyright © FysioFitt 2023